-
NELER VAR  
  ANA SAYFA
  GÖZDE KIRDAR HAKKINDA
  GÖZDE KIRDAR FOTOĞRAFLARI
  GÖZDE KIRDAR RÖPORTAJLARI
  => Röportaj 1
  => Röportaj 2
  => Röportaj 3
  => Röportaj 4
  GÖZDE KIRDAR ViDEOLARI
  GÖZDE KIRDAR'DAN HABERLER
  VOLEYBOL HAKKINDA
  2009-2010 SEZONU AROMA BAYANLAR VOLEYBOL LiGi
  TV'DE VOLEYBOL
  VGSTT'DEN HABERLER
  VOLEYBOL HABERLERi
  BASKETBOL HABERLERi
  FUTBOL HABERLERi
  PUZZLE
  ANKETLER
  ZiYARETÇi DEFTERi
  iLETiŞiM

Röportaj 2




Takım: Vakıfbank Güneş Sigorta Bayan Voleybol Takımı
Doğum Tarihi: 26.06.1985
Mevkii: Smaçör
Boy: 1.82

voleybolum.com sitesi tarafından yapılmıştır.

1.Kendinizi nasıl tanımlarsınız?

Cevap:
Çalışkan, sinirli, anlayışlı.

2.Burcunuz, göz renginiz, varsa nickname'iniz?

Cevap:
Yengeç, yeşil.

3. En beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz yanınız nedir?

Cevap: Sevimlilik/ sinirlilik.

4. Bugün birşeyleri başarabiliyorsam bunu ....?

Cevap: Aileme, inancıma ve Onuruma borçluyum.

5. Kullandığınız parfüm ve tercih ettiğiniz giyim markası nedir ?

Cevap: Bulgari Zara / Mango

6. Sizi çok etkileyen bir sinema filmi var mı?

Cevap: Kasımda Aşk Başkadır, Göl Evi, Testere 1-2

7. Kitap okur musunuz? En son okuduğunuz kitap nedir ?

Cevap: Çoook... İki Esir.

8. Maçın oynanacağı salona girdiğiniz zamn ilk önce neye dikkat edersiniz ?

Cevap: Işıklara.

9. Maçta ne tür bir sayı aldığınız zaman "vay be!! çok iyi oldu." dersiniz ?

Cevap: Blok yaptığım zaman.

10. Takım arkadaşlarınızı daha çok motive ettiğinizi düşündüğünüz bir davranışınız var mı?

Cevap: Hırsımla onları bir araya getirip oyunu hareketlendirmek.

11. Maç kötü gidiyor mola alındı o an içinizden ne düşünürsünüz?

Cevap: Bir şekilde bu sayıyı çevirmeliyiz.

12. Milli takım oyuncusu olarak genç voleybolculara ne şekilde örnek olmak istersiniz?

Cevap: Mutlaka üniversiteyi okumalarını tavsiye ediyorum.

13. Bir milli sporcunun teknik anlamda başarılı olmasının yanı sıra karakteristik olarak ne tür özellikler taşıması gerekir?

Cevap: Kendi gibi olmalıdır.

14. Sizin için mutluluk nedir?

Cevap: Huzurdur, aşktır!!

15. En huzurlu olduğunuz yer nedir?

Cevap: Mutlu olduğum her yerde huzur vardır. Ailemin ve Onur'un yanında hep huzur vardır.

16. Arabanız var mı? Markası nedir?

Cevap: KIA PICANTO

17. Sevdiğiniz 3 şarkı?

Cevap: Yalın- Meleklerin sözü var-, Yeter ki onurusuz olmasın aşk, Sakla beni sar -Rafet El Roman.

18. Hayatımda olmazsa olmaz dediğiniz 3 şey nedir ?

Cevap: Ailem, kitaplarım, sevgilim 

19. Tuttuğunuz bir takım var mı?

Cevap: Galatasaray, Beykoz Spor Basketbol Takımı

20. Boş vakitlerinizde en çok nerede vakit geçirirsiniz?

Cevap: Evde, dışarda, havuzda kitap okuyarak.

21. Hayattaki hedefleriniz nelerdir?

Cevap: Anne olmak.

22. Birgün voleybolu bıraktığınızda ne yapmak istersiniz?

Cevap: Anne olmak isterim.

23. Yaşam felsefeniz nedir?

Cevap: Paraya gereksinim yokmuş gibi çalış...
              Kimse seni üzmemiş gibi sev
              Kimse seni seyretmiyormuş gibi dans et
              Kimse seni dinlemiyormuş gibi şarkı söyle
              Cennet dünyadaymış gibi yaşa!!...





Bu sayfa hakkındaki yorumlar:
Yorumu gönderen: fatma( ), 28.10.2008, 10:56 (UTC):
yaşam felsefesi çok güzel başarılar ve mutluluklar türk voleybolunun yeni gözdesine

Yorumu gönderen::21.01.2008, 20:05 (UTC)
gozde-kirdar
gozde-kirdar
Kapalı

Bu röportaj ile ilgili görüşlerinizi buradan paylaşabilirsiniz...



Bu sayfa hakkında yorum ekle:
İsmin:
E-mail adresin:
Siten:
Mesajınız:

ANKET  
 

İkinci hafta yapılacak olan Vakıfbank Güneş Sigorta TT - Galatasaray karşılaşmasını sizce kim kazanır?
Vakıfbank Güneş Sigorta TT 100%
Galatasaray 0%
1 toplam oy:


 
Reklam  
   
VGS MAÇ PROGRAMI  
 

-----Gözde Kırdar Fan Sitesi-----

A Takım 14 Nisan 2010 Çarşamba günü saat 18:30, İstanbul TVF 50. Yıl, Fenerbahçe Acıbadem-V. Güneş Sigorta T. Telekom
-----Gözde Kırdar Fan Sitesi----

 
Facebook'ta Hayranı Ol  
   
ÇOK SATAN KİTAPLAR  
   
GOOGLE'DA ARA  
 
Google
 
Bugün 1 ziyaretçi (17 klik) kişi burdaydı!
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=
gozde-kirdar.tr.gg